Tändvätskor från Kemetyl

Ta med dig produkter från Kemetyl till alla grill- eller eldningstillfällen. Kemetyl har ett brett sortiment av tändvätskor som är effektiva, smidiga och skonsamma mot klimatet. I sortimentet finns tändvätskor för eldning såväl utomhus som inomhus, optimerade för många olika brännmaterial. De lägger stort fokus vid klimatsmarta förpackningar och att minska utsläpp som skadar miljön.

Är du osäker på vilken tändvätska som är rätt för dig? Kontakta oss så hjälper vi dig uppfylla dina eldningsbehov.

Kemetyl T-Gul ® 100% förnybar

Med Kemetyl T-Gul® 100% förnybar får du en tändvätska som är skonsamt mot klimatet utan att tumma på kvaliteten. Produkten är gjord av 100 procent förnybara råvaror och är producerad på ett sätt som gör minimal påverkan på miljö och resurser. Samla familjen eller vännerna för grillning med vetskapen om att du gjort ett smart miljöval.

Kemetyl T-gul® 100% förnybar kan användas för alla dina grillbehov och fungerar väl på kol, briketter och ved. Förpackningen är tillverkad av 30 procent återvunnen plast med en kapsyl av 100 procent återvunnet material. Produkten är testad och miljömärkt av Testfakta och Bio-Based.

KEMETYL T-GUL 100% FÖRNYELSEBAR TÄNDVÄTSKA 1l | 12st

597,60 kr (exkl. moms)
747,00 kr (inkl. moms)

KEMETYL T-GUL BIOTÄNDVÄTSKA 1l | 12st

492,00 kr (exkl. moms)
615,00 kr (inkl. moms)

T-Gul® Biotändvätska

Välj ett mer klimatsmart alternativ för din nästa grillning. Med T-Gul® Biotändvätska får du en effektiv produkt med ett mindre fossilt utsläpp en den traditionella tändvätskan. Förpackningen är tillverkad av 30 procent återvunnen plast med en kapsyl av 100 procent återvunnet material. T-Gul® Biotändvätska är skapad till 50 procent av förnybara råvaror. Snällare mot klimatet och vår natur.

T-Gul® Bio Tändgel

Värm upp hemmet på ett mer miljövänligt sätt. Den nytänkande formulan i T-Gul® Bio Tändgel ger en gel-liknande konsistens som inte rinner av utan fäster på brännmaterialet för enklare tändning. Den är etanolbaserad och har en mycket bra tändningsförmåga.

Produkten är optimerad för kaminer, kakelugnar och öppna spisar. T-Gul® Bio Tändgel är skapad med hjälp av förnybara råvaror vilket gör den till ett mer hållbart val.

KEMETYL T-GUL BIOGEL 1l

38,00 kr (exkl. moms)
47,50 kr (inkl. moms)

T-Gul® Tändvätska

Kemetyl T-Gul® tändvätska är en välkänd och klassisk produkt i kategorin tändvätskor som finns med på många grillkvällar under sommarhalvåret. T-Gul® tändvätska är av hög kvalitet och den är speciellt utvecklad för att minimera lukt, sot och os vid grillningen. Flaskans sprutinsats gör det enkelt att rikta produkten rakt ner i grillen och undvika skvätt och spill.

T-Tändvätska

Få en smidig, effektiv och snabb tändning av grillen eller brasan med Kemetyls T-Tändvätska. Tändvätskan används lika bra på kol eller briketter som på ved och passar bra för eldning i grill, brasa eller kamin. Det är en flexibel produkt av hög kvalitet.

Välkommen!

Registrera nu